Spring is here

Ik vind het zo heerlijk dat het weer langer licht is. Het zonnetje begint zijn kracht te krijgen en de vogels laten zich weer zien en hoor je luidkeels zingen. Oftewel de lente is begonnen. Breng de lente ook in je interieur en je zult zien dat je humeur er alleen maar verbeterd.

Laat ze bloeien

Een simpele en eenvoudige manier om de lente in je interieur te brengen is om lentebloeiers neer te zetten. Gebruik vrolijke takken, bloesems of bloemen zoals magnolia, kersenbloesem, tulpen, krokussen, narcissen, viooltjes en hyacinten. Met deze voorjaarbloeiers geef je zowel je tuin, balkon en interieur in een handomdraai een vrolijke voorjaarsboost!

Kloddertje roze hier

Wil je het wat rigoureuzer aanpakken? Geef die wand een mooie voorjaarskleur. Met pastel- en nude tinten kun je een mooi, subtiel en fris interieur creëren. Hou je liever van meer kleur? Denk dan eens aan colourblocking, of bekijk de kleuren van 2023. De kleuren van het jaar hebben altijd mooie inspiratie paletten zodat je huis een kleurrijk geheel kan worden.

Marie Kondo 2.0

De Japanse opruim goeroe Marie Kondo helpt mensen over de hele wereld opruimen. Haar methode draait niet zozeer om het weggooien van spullen die niet meer nodig hebt of gebruikt, maar om het behouden van spullen die je gelukkig maken. Zij heeft hier 6 basisregels voor bedacht. Toch vinden wij bij Vonk interieur & design dat er nog een 7de basisregel zou moeten zijn. Upcycle en Recycle. Kijk eens goed naar die spullen . Wie weet kan je er wel een nieuwe draai aangeven qua kleur of gebruik. Zo maak je niet alleen je Interieur maar ook de wereld een beetje mooier.

Lente accessoires

Ruil die dikke plaid van je bank in voor een katoenen exemplaar met print en kies een vrolijke kleur pot voor je favoriete plant. Subtieler kan natuurlijk ook denk aan geprinte handdoeken en theedoeken in de keuken en vrolijk gekleurde gastendoekjes in badkamer en toilet, en kaarsen in bloesem tinten kunnen je net dat extra lente gevoel geven.

Voor binnen en buiten

Met het lente zonnetje krijg je misschien ook weer zin om in je tuin te spelen. Wist je dat design niet alleen voor binnen maar ook voor buiten te verkrijgen is? Bloemen die onze polders sieren zijn ook in cortenstaal te vinden. Deze design bloemen worden met de tijd alleen maar mooier. Buiten krijgen ze iets sneller die mooie roestige kleur maar binnen met een presentatieblok staan ze ook geweldig met of zonder de roestige kleur.

Wil je meer inspiratie hoe je de lente in je interieur kan brengen? Bekijk onze Pinterest pagina.