Kleuradvies

Je wilt je interieur veranderen maar je weet niet welke kleur (en) je wilt kiezen. Er is zoveel en nu weet je het even niet meer. Geen nood Vonk interieur & design helpt je aan een interieur/werkplek wat bij je past.

Kleuradvies particulieren

Wil je graag een keer wat anders in je interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je inspireren door een gecertificeerd binnenhuisarchitect.

Tegenwoordig heb je zoveel stijlen en bronnen om ideeën vandaan te halen. Soms is het ook te overweldigend. Wij kunnen je helpen. Wat kun je verwachten:

  • Kennismakingsgesprek
  • Samenbrengen persoonlijke kleuren
  • Tips & tricks
  • Moodboard
  • Eindpresentatie

Investering: € 395,00 incl btw

Met onafhankelijk advies van Vonk interieur & design kun je zelf aan de gang. Natuurlijk kunnen wij je hier ook mee helpen, net wat jij nodig hebt.

Wil je dat je interieur met de seizoenen mee kleurt? Dan is een Seizoen abonnement of Kerst abonnement iets voor jou. Bekijk onze projecten en laat je inspireren.

Kleuradvies bedrijven

Voelt het werkplek een beetje saai of past het niet bij jouw onderneming of ben je gewoon een keer toe aan iets nieuws. Vonk interieur & design brengt jouw huisstijl in je interieur.

Inspiratie qua kleur en indeling om van jouw werkplek een fijne plek te maken om te werken. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij jouw wensen en vertalen we deze naar een ontwerp waar je zelf mee aan de gang kunt. Natuurlijk kunnen wij je ook helpen met de uitvoering van het project.

Wil jij dat je werkplek past bij jouw onderneming? Wil je dat je interieur met de seizoenen mee kleurt of heb je geen tijd voor kerstversiering? Neem dan contact met ons op.