Wie is Vonk

Vonk interieur & design is een platform voor New Design Icons waar uniek, handgemaakt en upcycled design wordt aangeboden en waar je terecht kunt voor kleuradvies op  maat.

Ik ben Glenda Vonk, ondernemer, moeder van twee jong volwassenen, woonachtig in een heerlijk huis in Hoogwoud. Een “opknap” huis waar ik echt mijn thuis van heb weten te maken. Iedere stap die ik zet, word ik nog blijer van mijn thuis. Sinds 2017, na mijn diploma binnenhuisarchitect,  help ik mensen zich thuis te voelen in huis door op maat gemaakte kleuradviezen te geven. Naast mijn interieurtak help ik ondernemers zich thuis te voelen in hun onderneming door ze te ondersteunen met marketing.

Deze site is weer een stapje in de richting van mijn lang gekoesterde droom, een platvorm voor New Design Icons. Vonk interieur & design biedt dan nu ook uniek, handgemaakt en upcycled design aan van mijn New Design Icons. Mijn persoonlijke kernwaarden zijn vertrouwen, eerlijk, esthetisch, liefdevol en ondernemen waar deze nieuwe richting uitstekend bij past.

Onze missie

Vonk interieur & design wil van ieder huis een thuis maken. Dit doen wij door uniek, handgemaakt en upcycled design aan te bieden van onze New design icons. Op deze manier kunnen wij jouw wereld een klein beetje mooier maken.

Kernwaarden

Naast dat wij graag mooi design aanbieden vinden wij het ook heel belangrijk dat ons design ook duurzaam is. Wij werken dan ook alleen met New Design Icons die net als wij het belangrijk vinden dat mooi design ook de wereld een beetje mooier zou moeten maken of dit nu op maatschappelijk- of op milieuvriendelijk niveau is. Samen maken we de wereld een beetje mooier.  
Vonk interieur & design is uniek, handgemaakt, upcycled, esthetisch en duurzaam.