Nagenieten van Indian Summer

We kunnen nog lekker nagenieten van de zomer terwijl de dagen toch echt korter worden. Indian Summer, die laatste ademtocht van de zomer voordat de herfst echt toeslaat. Deze periode geeft ons de kans om na te genieten van de buitenlucht en ons interieur te verrijken met zijn unieke charme.

In deze blog delen we inspirerende ideeën om langer van de Indian Summer te genieten, voor binnen en buiten.

Loungen tijdens Indian Summer

Berg je kussens nog niet op van je buitenruimte. Nu kun je juist genieten van je verlichting, lekkere kussens en warme plaids in de avond. Plaats een vuurkorf of buitenhaard in het midden om warmte en sfeer toe te voegen. Zo kun je zelfs op koelere avonden genieten onder de sterren.

Tuinfeestje

Organiseer een intiem tuinfeest met vrienden en familie. Hang lampionnen, slingers op en maak gebruik van kaarsen voor een magische sfeer. Serveer seizoensgebonden cocktails en lichte snacks voor een feestelijke touch.

Warme kleurpaletten

Haal de kleuren van de herfst naar binnen met warme tinten zoals oranje, rood, geel en diepe bruintinten. Vervang kussenslopen en decoratieve accessoires om je interieur een herfstachtige uitstraling te geven. Denk ook eens aan de cortenstaal polderbloemen van New Design Icon Studio Divers. Deze staan niet alleen geweldig buiten maar ook binnen met een presenteer blok.

Natuurlijke materialen

Integreer natuurlijke materialen zoals hout, steen en riet in je interieur. Dit geeft je huis een rustieke, buitenachtige sfeer. Bekijk de slow design vazen van New Design icon Imre Bergmann als toevoeging voor jouw interieur.

De Indian Summer is een prachtige tijd van het jaar die je zowel binnen als buiten kunt omarmen. Met deze inspirerende ideeën kun je de warme, uitnodigende sfeer van dit seizoen vastleggen en er nog langer van genieten. Dus, blijf nog even buiten, nodig vrienden en familie uit, of verander je interieur om de magie van de Indian Summer vast te leggen. Geniet ervan!

Wil je ieder seizoen tips & tricks voor in je interieur? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.