Breng zomer in je interieur

Heb jij het zomergevoel al te pakken? We hebben al geweldige zomerse dagen achter de rug en nu is de zomer dan ook op de kalender ingetreden. Is jouw interieur al zomerproof? Met tips en tricks van Vonk interieur & design is dat helemaal niet moeilijk.

Bloemen in huis

Een hele makkelijke manier om je interieur een zomerboost te geven is door de zon naar binnen te halen. Hortensia’s, zonnebloemen, pioenen en natuurlijk bloemen uit eigen tuin wordt het nog zonniger in huis. Zet deze leuke vaasjes van New Design Icon Imre Bergmann bij elkaar  en je hebt een geweldige unieke Eye-catcher in huis.

Kleur uit de natuur

Aardetinten kunnen ieder seizoen maar nu zie je ook zo veel andere mooie kleuren buiten. Groen, roze, geel, paars en oranje je komt het nu overal buiten tegen. Schilder dat oude kastje in zo’n zomerse kleur of leg vrolijke kussens op je bank. Een luchtig katoenen plaid met natuurlijk veel franjes geeft je echt het Ibiza gevoel in huis.

Vakantie vibes

Wanneer jij op vakantie bent, kun je het dan ook niet weerstaan om iets moois mee te nemen van die geweldige plek? Een schelp, een tas, een beeldje of net wat je mooi vindt? Geef deze mooie herinneringen een mooie plek in je interieur. Wanneer je ze leuk groepeert, heb je niet alleen unieke items gestyled maar krijg je die zomergevoelens meteen terug. Bovendien krijg je nog meer zin in de volgende vakantie.

Van binnen naar buiten

Met deze mooie dagen is het fijn wanneer je tuin/balkon ook echt een verlengstuk is van je interieur. Kleed je buiten set ook gezellig aan. Kussens in diverse kleuren, een plaid voor als het in de avond iets koeler wordt , een mooi buitenkleed om een mini kamer te maken en vergeet de verlichting niet. Zo kun je vele avonden genieten van je buiten woonkamer.

Kleur met de seizoenen mee

Vind je het leuk wanneer je interieur met de seizoenen mee kleurt maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken of heb je er gewoon geen tijd voor? Dan is een seizoen abonnement van Vonk interieur & design helemaal voor jou. Je thuis, salon, winkel, kantoor kleurt met de seizoenen mee. Bekijk hier de mogelijkheden voor zowel particulieren als ondernemers.

Laat je inspireren op onze Pinterest pagina De zomer kan beginnen. Njoy!