Breng lente in je interieur

Breng lente in je interieur

Wat is de lente toch mooi. Alles en iedereen begint te ontwaken. Ook de lammetjes en koeien zijn weer buiten te vinden. Hoe fijn is het dan om deze nieuwe periode ook terug te laten komen in je interieur. Je kunt het natuurlijk groots aanpakken door een nieuwe kleur op een wand te zetten maar subtiel kan natuurlijk ook.

Nieuw kleurtje op de wand

De één houdt grote schoonmaak en de ander wil in het voorjaar het interieur rigoureus aanpakken. Met een nieuwe kleur op de wand ziet je interieur er heel anders uit. Ga deze keer niet voor donkere kleuren maar kies voor nude tinten, pastels of juist heldere kleuren. Succes verzekerd!

Lente accessoires

Hoe eenvoudig is het om je huis met het seizoen mee te laten kleuren door andere accessoires neer te zetten. Haal geel, pasteltinten of zelfs oranje in je huis. Denk hierbij aan kussens voor in stoelen en banken. Ruil de dikke plaid van je bank in voor een katoenen exemplaar met print en kies een vrolijke kleur pot voor je favoriete plant. Subtieler kan natuurlijk ook denk aan geprinte handdoeken en theedoeken in de keuken en vrolijk gekleurde gastendoekjes in badkamer en toilet kunnen je net dat extra lente gevoel geven.

Takje hier takje daar

Er zijn nu geweldige takken te verkrijgen met bloesem.  Natuurlijk kun ook met je schaar je tuin in  gaan en een takje weg knippen. Takken zijn leuk om te versieren maar wanneer je bijvoorbeeld een magnolia tak neer zet, is het zonde om er nog veel meer aan te doen.

Kruidentuin in huis

Er zijn weer steeds meer kruiden te verkrijgen. Zet een paar plantjes bij elkaar in je keuken en je huis gaat niet alleen lekker ruiken maar wanneer je ze ook nog gebruikt tijdens het koken ben je nog lekker gezond bezig.

Voorjaarsbloemen

Deze tijd van het jaar zijn er bloemen waarvan je nu moet genieten want straks zijn ze toch minder te vinden. Alle tulpenvelden beginnen nu echt hun kleur te vinden. Een bosje tulpen doet het altijd goed. Maar wat dacht je van lelie van dalen of ranonkels. Wanneer je deze laatste in verschillende kleuren in een vaas zet, voelt je interieur echt als lente.

Laat je inspireren op spring is in the air.

Reacties zijn gesloten.