Autumn fever

De herfst is het seizoen van verandering, waar de natuur transformeert in een kleurrijk schouwspel van warme tinten. Waarom zou je deze gezelligheid niet naar binnen halen? In deze blog delen we enkele stijlvolle tips en voorbeelden om de herfst in je interieur te verwelkomen.

Kleurenpalet van de herfst

Het eerste wat je kunt doen om de herfst in je interieur te brengen, is het juiste kleurenpalet kiezen. Denk aan warme, rijke kleuren zoals diep rood, oranje, goud, bruin en donkergroen. Deze tinten geven je ruimte meteen een herfstachtige sfeer. Pak je kwast op of als je er niet teveel aan wilt doen, ga op zoek naar mooie accessoires in deze heerlijke herfsttinten.

Warmte in huis door textiel

Herfst is het seizoen om lekker warm en knus te zitten. Gebruik zachte, pluizige stoffen zoals fluweel, bont en dikke breisels voor kussens, dekens en gordijnen.

Gooi een fluffy kussens op je fauteuil en leg een gebreide deken over de rugleuning voor een uitnodigende en warme uitstraling. Geloof mij daar wil je niet meer uitkomen.

Herfstige decoraties

Versier je huis met herfstige elementen zoals pompoenen, dennenappels, kastanjes en takken. Deze decoraties geven je huis een knusse uitstraling en brengen de schoonheid van het seizoen naar binnen.

Neem dennenappels mee van je wandeling in het bos en stop ze in mooie potten op je vensterbank. Wat verlichting erin en je eerste feestdagen activiteit is begonnen.

Herfst verlichting

Om de herfstsfeer te accentueren, is de juiste verlichting essentieel. Gebruik warme, gedempte verlichting zoals kaarsen, lantaarns en sfeerverlichting om een gezellige gloed te creëren.

Bekijk de kandelaars van K’willeminhuis. Deze zijn niet alleen mooi en van gerecycled staal gemaakt maar zijn ook nog eens sociaal gemaakt.

Van buiten naar binnen

Met deze tips en voorbeelden in gedachten, kun je de magie van de herfst in je interieur laten bloeien, waardoor je een warme en uitnodigende ruimte creëert om van dit prachtige seizoen te genieten.

Wil je nog meer herfst in je interieur?  Lees dan ook onze blog Breng herfst in je interieur of bekijk onze Pinterest pagina Autumn feeling.