Breng herfst in je interieur

Wat zijn de bomen prachtig aan het kleuren. Het duurt nu niet lang meer of alle blaadjes zijn gevallen. Met een paar aanpassingen haal je die “cosy” herfstsfeer ook in jouw interieur.

Kleurgebruik

Warme kleuren brengen de herfst echt naar binnen. Wanneer je gebruik maakt van auberginepaars, roestbruin, okergeel, donkergroen krijg je die warme herfstsfeer in huis. Hou het speels door bijvoorbeeld een oudroze aan het geheel toe te voegen. Als je net als in de natuur meerdere kleuren tegelijk gebruikt van het herfstpalet, hou je het ook nog eens lekker spannend net als de herfst.

Aaibare stoffen

Nu het ook weer snel donker is, is het heerlijk om verschillende plaids en kussens in aaibare stoffen op je bank en stoelen te leggen. Er zijn nu weer prachtige warme plaids te verkrijgen in geweldige kleuren. Met stoffen  als wol, fleece, bouclé en fluweel krijg je meteen een cocoon effect in je interieur. Hoe heerlijk is het om onder zo’n mooi plaid weg te kruipen in je bank met een warme kop met chocolademelk, thee of koffie. Zie je jezelf al zitten?

Kaarsen in alle vormen

Om nog meer sfeer aan te brengen in jouw herfsthuis zijn natuurlijk kaarsen. Er zijn heel veel verschillende kaarsen te verkrijgen. Mix & match om een mooie effect te krijgen. Wanneer je veel kaarsen brand in huis, zorg er dan wel voor dat je ook genoeg ventileert.

Mooie takken

Ga de tuin in, knip een paar mooie takken af en zet deze in een gekleurde glazen vaas. Heel eenvoudig en het glas geeft door de lichtinval van kaarsen en verlichting ook nog een mooi effect.

Blingbling

In de herfst mag je ook een beetje blingbling toevoegen aan je interieur. Gouden, bronze en rosé accessoires maken jouw herfstinterieur geheel af. Persoonlijk vind ik het leuk om een grapje, knipoog toe te voegen aan mijn interieur. Het hoeft niet allemaal zo serieus te zijn.

Wil jij meer ideeën voor jouw herfstinterieur? Kijk dan op de Pinterest pagina Autumn feeling.