Christmas magic

Ik ben er dol op, Kerst en alle magie eromheen. Wanneer het eerste Kerst nummer op de radio te horen is, gaat de volume knop omhoog en schal ik heerlijk mee. Kerstkaarten schrijven, kerstfilms kijken en m’n thuis in Kerstsfeer brengen geeft mij altijd een warm gevoel. Wat maakt die Kerst nou zou magisch?

🎄 Betoverende Kerstbomen

Ontdek onze prachtige kerstbomen, variërend in grootte en kleur. Bovendien zijn onze kerstbomen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dus je haalt ook nog eens sociaal design in huis. Of je nu gaat voor een minimalistische uitstraling of juist voor overvloedige decoratie, bij Vonk interieur & design vind je jouw duurzame kerstboom.

✨Schitterende decoratie

Breng je interieur tot leven  met onze schitterende kandelaars van onze New Design Icons. Wit, zwart, zijde grijs, van porselein of upcycled metaal gemaakt. Met al deze beauties verlicht  je jouw thuis  met de warmte  en sfeer  die zo fijn is dit seizoen.

🌟 Stijlvol Tafelen

De magie van kerst komt tot leven aan de eettafel. Creëer een feestelijke tafelsetting die je gasten zal betoveren en de perfecte achtergrond vormt voor onvergetelijke momenten samen. Maakt het jezelf niet te moeilijk qua gerechten. Plan zoveel mogelijk van te voren zodat je niet de hele tijd in de keuken hoeft te staan maar ook van het samenzijn kan genieten.

 🎁 Exclusieve cadeaus

Vind het ideale kerstcadeau voor je dierbaren in onze design collectie. Wij hebben speciaal voor jou een cadeaugids gemaakt zodat  je voor iedereen wat moois kunt vinden. Laat de magie voortduren met geschenken die niet alleen mooi zijn  maar ook uniek, handgemaakt, upcycled en sociaal gemaakt zijn. Een duurzaam cadeau voor onder de boom.

🎼Tradities

Voor mij is de Kerstsfeer ook eentje van tradities. Het begint voor mij altijd met het Glazen huis van Serious Request. Lekkere muziek, mooie verhalen en samen geld inzamelen voor mensen die het harder nodig hebben dan wij. Ook starten m’n kinderen en ik met de Harry Potter marathon. Samen op de bank, onder een plaid, warme chocolademelk en lekkers uit de oven, de films bekijken.

Na de Kerst starten we met luisteren en kijken naar de lijst der lijsten,  de Top 2000. De hele dag staat niet de radio maar de tv aan op weg naar de laatste dag van het jaar. De gezellige berichtjes die door het beeld verschijnen, brengen de nostalgie en samenhorigheid tot een hoogte punt om het jaar met vuurwerk af te sluiten.

Vonk interieur & design wenst iedereen een magische tijd!

Foto credits: VanBonnie, Imre Bergmann, K’willeminhuis, Annelies Morres, Studio Divers